TENTANG KAMI

28 TAHUN PENGALAMAN,
KEDAI SEHENTI TELEFON PINTAR

Syarikat kita merupakan pakar telefon pintar yang mempunyai 28 tahun pengalaman sejak tahun 1992. Kami menjual hampir semua jenama smartphone terkemuka, termasuk Apple, Samsung, Huawei, Oppo, Vivo, Realme, Honor dan Xiao Mi. Kami juga mempunyai 11 kedai telefon sedia berkhidmat untuk pegguna.
Image

PROMOSI ISTIMEWA

Diskaun Tambahan

Diskaun Tambahan

Diskaun tambahan selain diskaun biasa akan diberikan untuk barangan promosi istimewa. Nikmatilah harga diskaun yang tidak terdapat di tempat lain.

PWP

PWP

Jualan khas pelbagai barangan elektronik, aksesori dan waranti tambahan akan ditawarkan kepada pengguna semasa membeli barang dengan kami. 

Private Sale

Private Sale

Jualan hebat hanya untuk ahli-ahli. Promosi istimewa ini menawarkan pelbagai jenis gadget yang terpilih dalam unit yang terhad pada masa yang telah ditetapkan.
Waranti Tambahan

Waranti Tambahan

Waranti tambahan esklusif yang membolehkan ahli-ahli melanjutkan waranti barangan yang sedang digunakan atau semasa membeli gadget baru.

TENTANG KAMI

JIMAT JIKA BELI SENDIRI,
DAPAT GANJARAN JIKA RAKAN BELI

Dengan slogan kita “Jimat Jika Beli Sendiri, Dapat Ganjaran Jika Rakan Beli”, kita berusaha untuk membekalkan produk smartphone origuinal yang berkualiti tinggi dengan harga borong kepada pengguna. Sekiranya pengguna merujuk rakan membeli smartphone melalui projek ini, pengguna akan ditawarkan ganjaran.
Image